Mutare gratis, sau cum să salvezi bani la o relocare


Mutarea este un serviciu costisitor și, deși sună frumos, nu toată lumea își poate permite serviciile unei firme de mutări profesioniste. Din fericire, dacă vă mutați cu un buget mic și căutați toate sfaturile despre mutarea gratuită, există o mulțime de moduri în care puteți economisi niște bani.

Este greu să te muți fără bani?

Mutarea cu bani puțini sau deloc va fi mai dificilă decât angajarea unei firme de transport mobilă. Dar nu este imposibil. Va trebui să fiți creativ cu modul în care vă mișcați, cum ar fi apelând la ajutorul prietenilor, familiei, colegilor  sau căutând provizii gratuite pentru ambalare.

Unele costuri de mutare nu au o soluție, deoarece va trebui să plătiți pentru utilități și depozite la noua dvs. casă. Dacă poți învăța cum să te muți gratuit, poți economisi bani pentru alte cheltuieli.


Sfaturi pentru când aveți nevoie de ajutor pentru a vă muta gratuit

Dacă te simți anxios și te întrebi dacă este în regulă să încerci să obții ajutor pentru o relocare de mobilă, să știi că nu ești singur. Nu este nimic în neregulă să ceri puțin ajutor atunci când ai nevoie.

Întrebați oameni care in trecut au fost ajutați de voi

Sunt șanse să ai o mulțime de oameni în viața ta care se bazează pe tine din când în când, așa că aceștia sunt oamenii care trebuie să le ceri ajutor. Ideile includ: Părinți, frați, prieteni, colegi de munca, vecini Organizațiile , sunt de asemenea, locuri grozave pentru a găsi asistență pentru o mutare sigură. Mai jos sunt câteva idei excelente și programe de asistență dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru pe cont propriu:

·         Comunități religioase sau spirituale, cum ar fi organizațiile caritabile catolice

·         Organizații de caritate locale, sau județene. 

Încurajează-ți echipajul

Un stimulent bun merge mult și, deși poate însemna puțini bani din buzunar, este mult mai puțin în comparație cu angajarea unei firme de mutări din București. Stimulentele potențiale includ:

·         Bilete la film pentru cei ce ajută.

·         Persoanele ce vor ajuta pot primi diferite bunuri (de exemplu, cărți, decor sau accesorii de bucătărie).

Indiferent ce alegeți să faceți, cel mai important factor este ca ajutoarele dvs. sa se simtă apreciate. Indiferent dacă te-ai mutat local, național sau internațional, asigurați-vă că trimiteți e-mailuri sau mesaje de mulțumire odată ce v-ați stabilit în noul dumneavoastră cămin.


Care este cea mai ieftină zi de mutare?

Dacă angajarea unei firme de mutări locuințe pentru transport mobilă este inevitabilă, puteți alege să vă mutați în zilele lucrătoare, când costul tinde să fie puțin mai mic. Luni, marți, miercuri și joi tind să fie mai puțin costisitoare decât mutarea vineri, sâmbătă sau duminică. Dacă puteți, planificați-vă mutarea în timpul săptămânii pentru a economisi bani.

Mai nouă Mai veche