Bărbat găsit mort la o stână de pe muntele Rarău

Bărbat găsit mort la o stână de pe muntele Rarău
Miercuri, 8 noiembrie 2023, la ora 10.37, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat de 71 de ani, din localitate, a decedat la locuința cu destinație stână situată în zona Valea Seacă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că marți după amiază Traian P. s-a deplasat la stâna proprietate situată în apropierea pădurii din zona Valea Seacă și l-a contactat telefonic pe ginerele său, pe care l-a anunțat că va rămâne peste noapte la stână și va reveni la domiciliu în dimineața zilei de miercuri.

{inAds}
Miercuri, ginerele l-a apelat pe socrul său în jurul orei 09.00, dar acesta nu a răspuns apelului telefonic, motiv pentru care s-a deplasat la stână pentru a se asigura că acesta nu a pățit nimic. În jurul orei 10.30, ginerele a ajuns la stână și a constatat faptul că ușa de acces este închisă, iar socrul său se afla întins pe podea, lângă patul din bucătăria imobilului. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, în vederea efectuării de proceduri medicale, dar s-a constatat decesul acestuia.

În cauză s-a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Detașamentului de Salvamont Suceava deoarece zona în care se afla defunctul este extrem de greu accesibilă, distanța fiind de aproximativ șase kilometri de teren accidentat care nu pot fi parcurși în totalitate cu un autoturism cu sistem 4x4 pentru teren variat. De asemenea, doi kilometri au fost parcurși pedestru întrucât exista riscul ca autoturismul să se împotmolească în mai multe zone cu noroi/mlaștină.

Cu ocazia verificării defunctului, asupra corpului nu au fost identificate urme de violență care să conducă la bănuiala că a fost victima vreunei infracțiuni. Bărbatul era cunoscut în evidența doctorului de familie cu afecțiuni medicale.

A fost dispusăm efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche