BMW furat din curtea unui service auto din Marginea

BMW furat din curtea unui service auto din Marginea
Duminică, 4 februarie 2024, la ora 09.24, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată Adrian R., din comuna Marginea, cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras de către persoane necunoscute.

Din primele verificări a rezultat că este vorba despre un autoturism BMW 320 care îi aparține lui Constantin G., din Sucevița. La data de 2 februarie, bărbatul a lăsat autoturismul la un atelier auto de pe strada Bogdan Vodă din comuna Marginea. Autoturismul a fost lăsat în spatele casei, iar cheia autoturismului a fost introdusă într-un sertar din interiorul atelierului auto.

În noapte de sâmbătă spre duminică, autori necunoscuți au luat cheia autoturismului, au dezasigurat autoturismul și folosindu-se de cheia acestuia au sustras autoturismul.

Valoarea autoturismului sustras a fost estimată de către persoana vătămată la suma de 2.500 euro.
{inAds}
In urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute de către lucrătorii de poliție, autoturismul BMW a fost identificat la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul din care a fost sustras, fiind abandonat.

De asemenea, a fost identificat Dumitru Blasciuc, care locuiește în vecinătatea locului producerii evenimentului, acesta recunoscând în fața lucrătorilor de poliție cele întâmplate și precizând că sâmbătă seară, în jurul orelor 22.30, a sustras autoturismul BMW pe care în scurt timp l-a abandonat pe strada Cucului din comuna Marginea din cauza unor defecțiuni mecanice. Acesta a precizat faptul că a încercat să sustragă și un autoturism Volkswagen Touareg, însă fără succes, deoarece și acesta prezenta defecțiuni mecanice.

S-a procedat la testarea suspectului cu etilotestul Drager pentru determinarea concentrației de alcool pur în aerul expirat, rezultatul fiind negativ. De asemenea, s-a procedat la testarea cu aparatul Drager Drugtest a susnumitului, rezultatul fiind de asemenea negativ

S-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și conducera unui vehicul fără permis de conducere.

Suspectul se afla sub efectul măsurii preventive a controlului judiciar în urma ordonanței procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți din data de 21 decembrie 2023.

A fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar în urma probatoriului administrat, în baza ordonanței de reținere emisă de organul de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore.
BMW furat din curtea unui service auto din Marginea
BMW furat din curtea unui service auto din Marginea
Mai nouă Mai veche