Sucevean care a comis un accident rutier și a fugit de polițiști, prins în Vama Petea în timp ce încerca să iasă din țară

Polițiștii suceveni au continuat cercetările privind infracțiunea rutieră comisă pe data de 8 februarie 2024. Prin adresa înaintată către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră s-a solicitat dispunerea consemnului pentru toate punctele de frontieră din țară, pe o perioadă de 60 de zile, privind pe Gheorghe Bîrsan, de 48 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia”, constând în aceea că la data de 8 februarie 2024, în jurul orelor 20:30, fără a poseda permis de conducere, a condus autoturismul Ford pe strada Săliștei, DC 72, pe raza localității Stroiești, ocazie cu care l-a acroșat pe Cristian T., de 21 de ani, din Stroiești, care se deplasa cu bicicleta pe partea carosabilă, acesta din urmă suferind leziuni. După producerea evenimentului rutier conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
{inAds}
Joi, 7 martie 2024, la ora 01:00, organele de poliție din cadrul Poliției municipiului Suceava - Biroul Rutier au fost anunțate de către lucrători din cadrul IGPF cu privire la faptul că bărbatul a fost identificat în punctul de trecere al frontierei Petea, județul Satu Mare. Astfel s-a întocmit un mandat de aducere, fiind pus în aplicare de către lucrători din cadrul Biroului Rutier.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală ale poliției judiciare cadrul Poliției Municipiul Suceava - Biroul Rutier, din data de 07.03.2024 s-a dispus reţinerea suspectului Bîrsan Gheorghe și introducerea acestuia în CRAP al IPJ Suceava pentru 24 de ore.
Mai nouă Mai veche