Un individ beat a făcut accident în intersecția cu strada Mărășești și a fugit, dar a fost prins de polițiști la Ipotești. I s-a întocmit dosar penal

La data de 19 martie 2024, la ora 11:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe bulevardul 1 Mai din localitate s-a produs un accident de circulație în urma căruia au rezultat numai pagube materiale, iar unul din conducătorii auto implicat în eveniment se află sub influența alcoolului.

Având în vedere cele sesizate, la fața locului s-a deplasat echipajul de poliție din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Rutier care din primele cercetări a constatat faptul că în jurul orei 11:10, Adrian T., de 57 de ani, din comuna Ipotești, aflându-se sub influența alcoolului, a condus autoturismul Opel pe strada Mărășești din municipiul Suceava, iar la intersecția cu bulevardul 1 Mai nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi care se deplasa dinspre strada Ana Ipătescu către b-dul 1 Decembrie 1918, condus regulamentar de Cristian C.

În urma accidentului de circulație au rezultat numai pagube materiale.
{inAds}
Conducătorul autoturismului Opel a plecat de la fața locului, fiind identificat în trafic pe strada Ștefan cel Mare din localitatea Ipotești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Mai nouă Mai veche