VIDEO Doi șoferi răniți într-un accident rutier, la ieșire din Burdujeni spre Salcea

Marți, 19 martie 2024, la ora 15.50, Abel S., de 20 de ani, din localitatea Văratec, orașul Salcea, a condus autoutilitara Volkswagen pe strada Cuza Vodă din municipul Suceava, având direcția Suceava-Botoșani, și a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu autoturismul Land Rover, condus de Dănuț M., în vârstă de 52 de ani, din comuna Udești, care se deplasa din direcția Botoșani-Suceava, acesta fiind proiectat în afara părții carosabile, în semiremorca trasă de un cap tractor care se afla parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto care au fost preluați de un echipaj medical de urgență SMURD și transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma evaluării medicale preliminare, conducătorul autoutilitarei Volkswagen a fost diagnosticat cu „traumatism umăr drept”, iar conducătorul autoturismului Land Rover cu „tramatism coloană cervicală”.
{inAds}
Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche