Șoc la Școala de Jandarmi Fălticeni. Mesaj sfâșietor transmis de colegii maiorului Irina Cristina Airinei după accidentul tragic în care și-a pierdut viața



Vestea că maiorul Irina Cristina Airinei a murit în urma accidentului rutier produs miercuri în Suceava a provocat un adevărat șoc printre colegii ei de la Școala de Jandarmi Fălticeni. Colegii femeii au transmis acest mesaj pe pagina de Facebook a instituției:

Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc. Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier.
În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009.
Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie.
Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire.
Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor.
Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe.
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Pe același subiect:












Mai nouă Mai veche