VIDEO Tânărul agresat la mitingul lui Dragnea s-a răzgândit: „Voi vota PSD!”



Ștefan Petrencic, tânărul agresat de mai mulți membri PSD la mitingul electoral al lui Dragnea de la Dumbrăveni a anunțat că la alegerile pentru Parlamentul European va vota cu Partidul Social Democrat.

Joi, 18 aprilie, în sala de sport din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, a avut loc un miting electoral la care a participat președintele PSD, Liviu Dragnea. În timpul discursului Liviu Dragnea a întrebat retoric „Ce am făcut noi?”, iar din sală s-a auzit o persoană care i-a răspuns „Nimic!”. „Nimic ești tu!” i-a răspuns Dragnea, iar președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, aflat pe scenă, le-a făcut colegilor un semn spre zona din care s-a auzit răspunsul.

Imediat, mai mulți membri PSD, în frunte cu primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, l-au agresat pe un tânăr aflat în public. Ulterior s-a aflat că tânărul agresat de membrii PSD este Ștefan Petrencic, din comuna Zvorîștea, dar că nu el a fost persoana care a strigat „Nimic!”.



După acest incident, mai multe articole publicate în mass-media au relatat faptul că tânărul ar fi fost dat afară din sală și ar fi fost agresat și ulterior de alți membri ai partidului.

După incident, Ștefan Petrencic a publicat mai multe postări pe Facebook în care confirmă agresiunea și critică vehement partidul de guvernare. Tânărul a publicat și o înregistrare video făcută de el cu telefonul în momentul primei agresiuni din sala de sport.



Inexplicabil, zilele trecute tânărul a șters postările critice la adresa PSD. Mai mult, Ștefan Petrencic a publicat o postare în spune că la alegerile de la 26 mai va vota cu Partidul Social Democrat.

„Domnilor nu sunt eu cel care a avut de comentat la discursul domnului Dragnea. Vreau sa fiu lasat in pace si sa nu fiu subiect de discuție pentru campania electorală! Chiar și pe data de 26 Mai voi vota PSD!, a scris Ștefan Petrencic.



Postarea a stârnit stupoarea prietenilor virtuali ai tânărului, iar oamenii s-au întrebat dacă nu cumva contul i-a fost spart sau dacă a fost constrâns să facă o astfel de afirmație. Iată câteva dintre comentariile publicate la postarea lui Ștefan Petrencic:
  • „Ce-ai facut Stefanele. Se vede ca esti vecin cu primaru și ca e de la PSD. Poti sa le transmiți multă M----E la tot PSD”
  • „Te-au amenintat? Sau ce ti-au facut? Zilele trecute era vorba despre altceva, iar acum?”
  • „E o glumă? Sau te-au amenințat? În privat mi-ai spus altceva”
  • „Câte găleți goale ai primit???”
  • „Cu cât te au cumpărat?”
  • „Daca nu te-au bătut ăia, te bat eu. Revino-ți!”

Mai nouă Mai veche