VIDEO Procurorii DNA Suceava au confiscat întreaga arhivă a Serviciului de Permise și Înmatriculări din ultimii trei ani

Procurorii DNA Suceava au ridicat întreaga arhivă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, de la sediul din Iulius Mall Suceava, în dosarul supranumit „Fabrica de permise de la Suceava”.

Metri cubi de documente au fost încărcați în cărucioare de la Auchan și au fost transportați cu două camionete la sediul DNA Suceava.

Procurorii DNA Suceava au făcut, joi, 67 de percheziții domiciliare la sediile Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări, la RAR Suceava și la Serviciul Județean Suceava al Direcției Generale Anticorupție, dar și la domiciliile suspecților, în cel mai complex dosar instrumentat până acum de instituție.

În urma finalizării perchezițiilor efectuate de către procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Suceava au fost ridicate sume de bani și bunuri: 1.225.000 euro; 790.000 lei; 12.000 dolari; 1.500 lire sterline; 37 ceasuri de lux; 21 brățări; 18 lanțuri și 4 pandantive de aur; 8 autoturisme de lux.

Perchezițiile au fost făcute în trei dosare penale distincte în procurorii anticorupție desfășoară cercetări în legătura cu comiterea, de către mai mulți funcționari publici printre care și polițiști și alte persoane, a următoarelor infracțiuni: luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, constituirea unui grup infracțional organizat, spălarea banilor.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche