Liderul AUR, George Simion, cere intervenția urgentă a autorităților după atacul asupra lui Daniel Bodnar

Co-președintele Partidului AUR, George Simion, viitor deputat în Parlamentul României, a transmis un mesaj de susținere pentru Daniel Bodnar după ce acesta a fost atacat de hoții de lemne.

George Simion a cerut intervenția urgentă a autorităților pentru a face dreptate în acest caz. Totodată, liderul AUR i-a oferit lui Daniel Bodnar postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de păduri, dacă activistul de mediu își dorește, cu mențiunea că pentru a accepta oferta nu trebuie să renunțe la independența politică și nu este necesar să se înscrie în partid.

„Bunul meu prieten, Daniel Bodnar, atacat cu pietre de hoții de lemne. Ca viitor deputat, cer intervenția urgentă a autorităților, prea ocupate să reprime proteste.

Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă dorește, postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României (fără a renunța la independența lui, fără să se înscrie în AUR)”, a transmis George Simion. 

Daniel Bodnar a fost atacat, miercuri seară, după ce a urmărit un transport suspect de bușteni până în poarta unui gater din Mălini. 


Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche