Incendiu într-o gospodărie din Moldovița. Au ars doi viței, cantități mare de furaje, bunuri și unelte electrice

Miercuri, 18 mai 2022, la ora 20.00, autoritățile au fost anunțate prin 112 că la o locuință din cătunul Putna Secrieș, comuna Moldovița, a izbucnit un incendiu care tinde să se propage, fiind necesară intervenția pompierilor la fața locului.

Incendiul a izbucnit grajdul de la locuința Mariei C., momentan plecată la lucru în străinătate, gospodărie fiind folosită de fratele acesteia, Vasile H.

La fața locului au intervenit pompierii voluntari din cadrul Primăriei comunei Moldovița, care au procedat la stingerea focarului și împiedicarea acestuia să se extindă și la casa de locuit, aflată în imediata apropriere, iar ulterior pompierii Detașamentului Câmpulung Moldovenesc au lichidat incendiul în totalitate.

În interiorul grajdului acestuia se aflau doi viței, scule pentru construcție, fân pentru animale, două motoferăstraie mecanice și trei motocositori, toate acestea arzând, fiind salvată doar o cabalină.

Din procesul-verbal întocmit de pompieri a rezultat că incendiul a izbucnit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător. 

Prejudiciul total cauzat ca urmare a producerii incendiului se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei.

În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime omenești și nici nu au mai fost avariate și alte bunuri.
Mai nouă Mai veche