Mărturia unui tânăr care a fost picat de polițiștii examinatori Mihăescu și Pascal pentru că nu a dat bani: „Niște ticăloși nu au acceptat să vină un om corect fără șpagă la examen”

Un tânăr sucevean ne-a povestit pe scurt cum a refuzat să dea șpagă pentru a obține permisul de conducere, motiv pentru a fost respins de două ori la proba practică, în iulie și în septembrie. 

Tânărul a dat proba practică cu polițiștii examinatori Ionuț Mihăescu și Ana Maria Pascal, aflați acum în arest preventiv pentru 30 de zile într-un dosar a DNA Suceava privind fraudarea examenlor pentru permis. 

„Eu sunt unul dintre "fraierii" care a dat examen în iulie cu Mihăescu Ionuț si undeva pe la sfârșitul lui septembrie cu Ana Maria Pascal. Ce sa spun, ghinion. Am mers fara greseala si la sfarsit... respins cu niște argumente incredibile si penibile despre care radeau mai mulți șoferi cu experienta. 
Atunci mi-am dat seama ce inseamna sa fii bătaia de joc a unor nesimțiți. Am plătit cate 300 de lei taxa de examinare de traseu, doar pentru că niște ticăloși nu au acceptat să vină un om corect fără șpagă la examen. 
Niciodată nu am sa dau șpagă si nici nu-i condamn pe prostii care au făcut acest gest. Eu sunt bine pregătit, dar na... am avut ghinion sa pic cu acești doi ticăloși la examen”, a povestit tânărul șofer. 

14 persoane sunt arestate preventiv pentru 30 de zile într-un dosar al DNA Suceava cu privire la fapte de corupție ale angajaților Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche