Spitalul Județean Suceava transmite informații nereale cu privire la prezentarea lui Daniel Bodnar în Unitatea de Primire a Urgențelor

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a transmis, joi seară, un comunicat de presă care cionține informații nereale cu privire la prezentarea lui Daniel Bonar în Unitatea de Primire a Urgențelor după ce a fost atacat în zona unui gater din Mălini.

„În data de 09.12.2020 în jurul orei 23:00, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” s-a prezentat domnul Bodnar Daniel care a declarat ca a fost agresat și a solicitat consult medical. I s-a spus ca, mai întai, trebuie să lase buletinul pentru a i se face fișă de urgență după care va fi preluat. După această discuție domnul Bodnar a părăsit Unitatea de Primiri Urgențe fără să mai facă fișă de prezentare”, medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

În realitate, Daniel Bodnar a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor în jurul orei 21.30 și a plecat după ora 23.00 spre un spital din Cluj unde a primit îngrjiri medicale. 

Daniel Bodnar a fost atacat, miercuri seară, după ce a urmărit un transport suspect de bușteni până în poarta unui gater din Mălini. Acolo mai multe persoane au aruncat cu pietre și bolovani spre mașina tânărului.

O piatră a spart geamul portierei și l-a lovit în cap. Cioburile sărite de la geam l-au rănit în zona ochilor, pe față și pe mâini. Alte pietre i-au spart parbrizul și au provocat alte distrugeri la microbuzul cu care se deplasa. 


Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche