VIDEO Daniel Bodnar anunță ce s-a stabilit la ședința operativă cu șefii structurilor MAI și din domeniul silvic, vineri, la Prefectura Suceava

Activistul Daniel Bodnar a participat, vineri, la Prefectura Suceava, la o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ și cu reprezentanții instituțiilor din domeniul silvic.

Ședința a fost convocată după ce ministrul Marcel Vela a trimis Corpul de Control în județul Suceava ca urmare a șirului de agresiuni față de Daniel Bodnar care a culminat cu atacul de miercuri seară, în zona unui gater din Mălini.

După ședință, Daniel Bodnar a declarat că reprezentanții instituțiilor publice i-au promis sprijin în demersurile civice pe care le va face cu privire la sesizarea unor posibile ilegalități în domeniul exploatărilor forestiere și transporturilor de material lemnos pe drumurile publice din județul Suceava.

„Ni s-a promis că se vor lua măsuri ca aceste delicte silvice să se limiteze pe cât posibil, iar în cel mai scurt timp vom semna un protocol de colaborare cu aceste instituții pentru a fi mai eficienți, pentru a avea ajutor lor când avem nevoie. Este regretabil până unde s-a ajuns, dar eu am încredere că lucrurile merg în direcția bună”, a spus Daniel Bodnar. 


Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche