Șoferul fugar a obținut permisul auto chiar în timp ce era judecat pentru conducerea unui vehicul fără permis



Informații revoltătoare ies la iveală în cazul lui Costel Ciprian Troia, șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit mortal un tânăr, în noaptea de Revelion, în Liteni Moara. Suspectul a obținut permisul de conducere în timp ce era judecat tocmai pentru conducere fără permis. 

În 2016, Costel Ciprian Troia a fost depistat în timp ce conducea un vehicul pe drumurile publice deși era minor și nu deținea permis de coducere.

Dosarul a fost ținut timp de trei ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În cele din urmă, la 12 iulie 2019 Costel Ciprian Troia a fost trimis în judecată pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 din Noul Cod Penal, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Gura Humorului.

Între timp, dacă vă vine să credeți, Costel Ciprian Troia s-a înscris la școala de șoferi și a obținut permisul în data de 22 noiembrie 2019.

La 11 decembrie 2019 a avut loc și primul termen în dosar, dar Costel Ciprian Troia nu a fost prezent în sala de judecată. Acesta este motivul pentru care judecătorul a stabilit un nou termen pentru data de 29 ianuarie 2020, atunci când inculpatul va fi citat cu mandat de aducere.

Citește și:
Mai nouă Mai veche