Doar doi ani de închisoare pentru șoferul analfabet care a omorât un tânăr în noaptea de Revelion, la Liteni Moara, și a fugit de la locul accidentului

Judecătoria Suceava l-a condamnat la doi ani de închisoare pe Ciprian Costel Troia, judecat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

Judecătorii au mai stabilit ca după executarea pedepsei, inculpatul să mai aibă interdicție de a conduce autovehicule timp de doi ani de zile.

Sentința Judecătoriei Suceava nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
În noaptea de Revelion, la ora 0.00 din 1 ianuarie 2020, Ciprian Costel Troia l-a lovit cu mașina pe George Parașteac, de 25 de ani, din Moara, care alături de alți tineri sărbătoreau trecerea în noul an.

Ciprian Costel Troia a fugit de la locul accidentului și a ascuns mașina, un Peugeot 308, de culoare albă, într-o curte din Șcheia.

El a fost identificat după câteva ore și timp de trei luni a stat în arest preventiv.



Așa arată autoturismul Peugeot 307 care a fost implicat în accidentul mortal produs în noaptea de Revelion în satul Liteni din comuna Moara.

Ciprian Costel Troia a obținut permisul de conducere la 22 noiembrie 2019, în timp ce era judecat pentru o faptă de conducere fără permis, comisă în 2016, dosarul fiind înregistrat în iulie 2019 pe rolul judecătoriei Gura Humorului.

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche