Daniel Bodnar: „Cele trei operații făcute în Germania au reușit. Lucrurile merg în direcția bună. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste reușite și vouă, celor care v-ați rugat, ați donat sau ați trimis un gând bun către mine!”

După alte trei operații la care a fost supus în Germania, Daniel Bodnar a anunțat că procedurile chirurgicale au avut rezultatul așteptat și că lucrurile merg în direcția bună.

După ce a stat cinci zile la Terapie Intensivă, „o perioadă grea”, Daniel urmează să fie transferat la o clinică unde va începe recuperarea.

Daniel Bodnar le-a mulțumit celor care s-au rugat, au donat și i-au trimis mesaje de încurajare.

„Am trecut de cea mai dificilă perioadă și vreau să vă anunț că cele 3 operații efectuate aici în Germania au rezultatul așteptat!
Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste reușite și vouă, celor care v-ați rugat, ați donat sau ați trimis un gând bun către mine!
Am stat 5 zile la Terapie Intensivă, o perioadă grea, dureri sunt și acum, dar privesc încrezător înainte și știu că lucrurile merg în direcția bună!
Săptămâna viitoare voi fi transferat la o clinică de recuperare și vom începe recuperarea!
Va fi o recuperare de durată, pași mici, dar trebuie luptat!
Chiar dacă la început doctorii ne-au descurajat și au spus familiei că nu are rost să se zbată atât de mult cu recuperarea sau operația piciorului drept că oricum voi fi paralizat de la mijloc în jos, noi am înțeles că Omul face cât poate, dar Dumnezeu are ultimul cuvânt!
A fost un accident cumplit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată ca sunt în viață!
Lupt, Lupta continuă și știu că ne vom revedea curând.
Doamne ajută!
Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă păzească de orice rău!
Fiți sănătoși!”
, a transmis Daniel Bodnar. 

Rănit într-un accident rutier în urmă cu trei săptămâni, la 19 ianuarie 2021, la Sucevița, pasager fiind într-un autoturism care s-a izbit în timpanul unui cap de pod, Daniel Bodnar a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie Iași, acolo unde a fost supus unei prime intervenții chirurgicale, iar medicii i-au comunicat că va rămâne paralizat. Ulterior, Daniel Bodnar s-a transferat la un spital din Germania acolo unde a fost din nou operat, cu șanse de a-și recăpăta mobilitatea. 

Mai multe informații:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.