VIDEO Daniel Bodnar a fost transferat cu un avion privat în Germania. Peste 55.000 de euro strânși până acum din donațiile de pe Facebook

Daniel Bodnar a ajuns joi seară la o clinică din Germania, acolo unde va fi supus unei intervenții chirurgicale la glezna dreaptă și va urma procedurile de recuperare după operația la coloană.

A doua zi după ce a făcut un apel către autoritățile române pentru a-i asigura transportul în Germania, Daniel Bodnar a părăsit deja țara. Joi, tânărul a plecat de la Spitalul de Neurochirurgie Iași cu o ambulanță privată până la Aeroportul Iași, iar de acolo a zburat cu un avion privat până în Germania. Anunțul a fost făcut de Sorin Tofan, unul dintre colaboratorii lui Daniel Bodnar. 

Daniel Bodnar a ajuns la clinica neamțească joi seară, în jurul orei 20.00. Aici va suferi o intervenție chirurgicală pentru factura cominutivă de la glezna dreaptă. Totodată, va face recuperare după intervenția chirurgicală la coloană făcută la Spitalul de Neurochirirgie Iași.

Daniel a transmis primul mesaj din spitalul din Germania. 

„Mă voi face bine și voi lupta la toate nivelurile pentru frații mei români!”, a spus Daniel Bodnar.

Între timp, o campanie de donații inițiată pentru Daniel Bodnar pe Facebook a adunat echivalentul a peste 55.000 de euro.

Daniel Bodnar a fost grav rănit într-un accident rutier, marți, 13 ianuarie, la Sucevița. Aflat la volanul unui BMW X6, Daniel Ghinghiloschi, pe fondul stării de oboseală, a pierdut controlul direcției și a lovit timpanul unui podeț de acces într-o gospodărie, a ricoșat în stâlpul unei porți, a rupt un indicator rutier și apoi a rulat prin șanțul de pe marginea drumului. Pasager pe scaunul din stânga, Daniel Bodnar a suferit fracturi la coloană și glezna dreaptă.

 

Mai multe informații:

2 Comentarii

  1. Deci a fost operat in tara la spate si merge in Germania pentru operatie la glezna si recuperare. In Romania nu se facea recuperare buna? Sau daca se fac operatii reusite pe coloana, nu puteau opera la glezna? A, scuze, s-au strans bani din donatii si omul trebuia sa ii imbogateasca pe nemti! Va inteleg: pe medicii nostri buni nu ii platim, ca nu merita, sau daca cineva le da bani in plic,ii acuzam de mita, dar daca varsam mii de euro strainilor, asta nu numai ca nu este mita, dar devine brusc un act caritabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar stiti de ce a plecat in Germania sau comentati ca sa va aflati in treaba?
      Pentru ca in Romania, MEDICII AU FOST INCOMPETENTI!
      I-au facut raza la piciorul bun, nici macar nu au fost in stare sa ii faza o banala raza la piciorul cu leziuni.
      ORICINE ar fi plecat, decat sa mori aici in spital cu zile!
      Trebuia sa bage 100 lei la buzunarel ca sa i se faca raza buna??

      Documentati-va inainte sa mai comentati!

      Ștergere
Mai nouă Mai veche