Medicina Legală a confirmat oficial că Daniel Bodnar avea alcoolemie ZERO la momentul producerii accidentului de la Sucevița

Daniel Bodnar avea alcoolemie zero la momentul producerii accidentului rutier de la Sucevița conform buetinului de analize transmis de Medicina Legală către IPJ Suceava, au declarat surse oficiale pentru StiriSuceava.net.

Rezultatele analizelor probelor de sânge recoltate de la Daniel Bodnar și Daniel Ghinghloschi după accidentul rutier produs la Sucevița au fost comunicate de Medicina Legală în cursul zilei de luni către IPJ Suceava și au fost adăugate la dosarul în care se cercetează circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Conform buletinului de analize comunicat de Serviciul de Medicină Legală, Daniel Bodnar avea alcoolemie zero la momentul producerii accidentului rutier. Tot zero a indicat și buletinul de analize al șoferului Daniel Ghinghiloschi.

După producerea accidentului rutier, Daniel Bodnar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,05 mg/l alcool în aerul expirat, o valoare foarte mică, aflată aproape de marja de eroare, care putea fi cauzată de consumul unor alimente sau fructe. 

La 19 ianuarie 2021, pe fondul stării de oboseală, Daniel Ghinghiloschi a pierdut controlul direcției autoturismului în care Daniel Bodnar era pasager pe scaunul din stânga, mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit în timpanul unui podeț, a lovit stâlpul unei porți și un indicator rutier și apoi a rulat prin șanțul de pe marginea stângă a drumului.

Daniel Bondar a suferit fraturi la coloană și piciorul drept, a fost operat inițial la Spitalul de Neurochirurgie Iași după care a fost transferat la o clinică din Germania unde a suferit alte trei operații și a început procedurile de recuperare.

Mai multe informații:
Mai nouă Mai veche